субота, 17. август 2013.

Bride editorial~Milica Božić za Venčanice Dar (part I)

Drage moje, vreme je za jedan sladak postić koji prati pregršt fotografija. Moram da se pohvalim da sam imala priliku da sarađujem sa zanimljivim i dragim ljudima koji su učestvovali u pripremi ovih divnih fotografija. Jako sam uzbuđena i jedva čekam da vidite šta smo mi to radili, a tek kako su divne devojke i haljine....Fotografija ima mnogo, ja sam se trudila da izdvojim minimum po mom ukusu ali vi ipak skuvajte sebi kaficu ili čaj i na tenane uživajte :)))

Za savršeno venčanje su potrebne savršena venčanica i savršena šminka. Da bi mlada bila zadovoljna i da bi blistala na dan svog venčanja ona mora da se oseća kao princeza. Da li će haljina biti balska, ili čuvena sirena, da li će biti od čipke, svile ili satena, da li će imati cirkone ili će biti ukrašena mašnama to sve zavisi od ličnog ukusa mlade i temperamenta. Najbolje je kad mlada zna šta želi i kada spremna dođe u salon i odabere haljinu o kojoj je maštala od malena. Ali često se dešava da mlade ne znaju kakav bi kroj ni kakav model im najlepše stoji i zato je najbolje probati nekoliko modela. Ljubazne devojke iz salona venčanica Dar stoje na raspolaganju mladama da zajedno pronađu venčanicu iz snova. Široki asortiman sadrži unikatne modele od raskošnih romantičnih venčanica, do svečanih haljina za mlade koje vole minimalistički stil.


Vlasnica salona je, moram da napomenem, jedna divna žena koja je okupila tim kreativaca za ovaj editorial. Njena ideja je bila fotografisanje devojaka u probranim večanicama iz njihove velike ponude u romantičnom ambijentu. Ponudu za saradnju sam oduševljeno prihvatila i bilo je pravo zadovoljstvo raditi sa takvim profesionalcima. Atmosfera je bila vesela i svi smo radili kao već uigran tim. Svedena šminka je pratila romatičnu priču koju je fotograf kroz objektiv ovekovečio.
Nadam se da ćete uživati u prezentaciji :))) 
Prvi model je romantična Italijanska haljina sva od svile u šampanj boji. Ukrašena je sa tri cveta koji joj daju notu elegancije. Ovaj model je idealan za devojke koje žele da istaknu struk i izgledaju vitko.



Sledeći model je top sirena od čipke. Čipka je šivena uspravno čime izdužuje figuru. Ova divna haljina je nastala u salonu Dar. 




Treća haljina je klasična tzv. princeza. Korset je ukrašen kristalima.Ova venčanica je namenjena devojkama koje žele da izgledaju bajkovito na svom venčanju. 








Na red dolazi haljina izvezena diskretnim Svarovski kristalima. U pitanju je model sirena. 






Sledeća je  čisto bela haljina ukrašena sa nežnom srebrnom čipkom. Uz ovu venčanicu se savršeno uklapa dugačak romantičan veo.




Još jedna divna Italijanska haljina sa golim leđima.  Napravljena je od svile sa detaljima od čipke i savršeno prati liniju tela. 




Za ljubitelje sirena u salonu Dar su sašili ovu predivnu top haljinu sa srcastim izrezom koja se od kolena na dole širi u karnerima. Uz nju ide srebrni pojas, bogato je izvezena perlicama, cirkonima i kristalima.




I na kraju fascinantna venčanica od organdina u A obliku.




Sve vas ljubi i pozdravlja vaša Milica :-* 

Нема коментара:

Постави коментар