Partneri MakeUpsssa :)))

Kroz posao sam stekla mnoga poznanstva a neka od njih su prerasla u poslovnu saradnju i prijateljstvo :)))
Okružena sam divnim i kvalitetnim osobama, pravim profesionalcima koji su predani svom poslu i koje od srca mogu da preporučim jer je svako od njih majstor svog zanata :)))
Klik do venčanja, Dragana frizerka, Venčanice DAR su samo neki od mojih saradnika sa kojima rado volim i kaficu da popijem :))) Želim da vam predstavim njihov rad u par reči i fotografija a vi ćete sami proceniti zbog čega su jedinstveni i šta je to što ih izdvaja od ostalih :)))

 Draganine radove možete videti na mnogim fotografija na ovom blogu i takodje na mojoj facebook stranici.
Za vas formiramo paket usluga, radimo probe i konsultacije sa budućim mladama jer nam je u cilju da svaka od vas izgleda kao milion dolara i da se oseća posebno u svom najbitnijem trenutku i dolazimo na vašu adresu na dan venčanja :)))

 Dve Marine iz klika , se bave dekoracijom i organizacijom venčanja i za buduće mladence imaju razne paket ponude pa ko šta voli nek izvoli :))) Imala sam priliku da radim sa njima i moram vam priznati da su me njihove ideje i snalažljivost fascinirale :) Od poljskog cveća prave biderajer koji ostavlja bez daha. Ako želite da se vaše venčanje razlikuje i da bude jedinstveno one su prave devojke za vas. Na jednom mestu može biti spojeno savremeno i retro tako da se zadovolje svačiji ukusi. Možete ih konsultovati a i pročitati mnogo interesantnih tekstova na njihovom sajtu :)))

Venčanice DAR "Salon venčanica DAR obradovaće vas ne samo unikatnim modelima haljina. Specijalno po Vašoj ideji, snove možemo da pretvorimo u realnost satkanu od svile, satena i čipke. Svoju haljinu snova možete da birate u velikoj ponudi, od raskošnih romantičnih venčanica, do svečanih haljina za mlade koje vole minimalistički stil. Salon DAR brine o kompletnom izgledu Vašeg najvažnijeg dana. Na Vama je samo da izaberete. Da bi Vama uštedeli vreme i novac, za Vas osmišljavamo kako će izgledati ambijent u kome ćete izgovoriti sudbonosno DA i u kome ćete taj trenutak proslaviti sa najmilijima. Možete nam prepustiti brigu o dekoraciji svadbenog prostora, ali i o „manje važnim" sitnicama. Vi izaberite boju ili temu vašeg venčanja, a bidermajeri, cvetni aranžmani, kristali, baloni i još mnogo toga, biće u duhu vaših želja. Dođite da zajedno učinimo Vaše venčanje posebnim." Neke od modela možete pogledati ovde, a ostale na njihovom sajtu :))) 

 Novi Beograd
Tržni centar Velika PIRAMIDA, II SPRAT
Jurija Gagarina 151A, Lokal 111
Telefon: (011) 318 26 05
Mob: 062 345-479
e-mail: info@vencanicedar.com


Нема коментара:

Постави коментар