уторак, 28. август 2012.

Makeup trendovi za jesen 2012.

  Polako, ali sigurno jesen se bliži i menja nijanse naše garderobe ali i tonove u  neseserima sa šminkom. Iako leto jos traje, pravo je vreme da krenete u šoping i obnovite zalihe svoje šminke . Tako ćete ići korak napred, budite spremne pre trenda...Ovog leta su vladale neon boje koje će biti zamenjene za toplije i zagasitije tonove. Must have za predstojeći period je crveni karmin u svim nijansama a posebno u boji trule višnje.
Uz ovakav karmin birajte jednostavniju garderobu, svedenu frizuru i blaži makeup na očima. Uz crveni karmin se fantastično slaže koralno rumenilo.

Ako ste ljubitelj smokey eyes~a bićete u trendu jer je ove sezone potpuni hit crna senka, kako mat tako i sa šljokicama. Dramatičan pogled sa usnama boje maline učiniće da se osećate sexy i neodoljivo. Ovakav vamp izgled sa sočnim usnama je moj omiljeni a posebno za izlazak subotom uveče :D
Jesen nam donosi i boje sto mene posebno raduje :D Prava jesenja boja je zlatna kojoj se ove sezone pridružuje zelena u svim nijansama. Te dve boje se sjajno slažu a njihova kombinacija izgleda glamurozno. Na obraze, uz ovako tople nijanse, možete naneti rumenilo u boji breskve ili nežno roze a na usne neki sjaj u neutralnoj boji.





Smele devojke  koje vole otmeni i sexy look ove jeseni će uživati jer je upadljiva kombinacija ljubicastih i sivih tonova totalni trend. Metalik šminka deluje hladno ali ako se lepo osenči i doda se neka toplija ljubičasta uz samu ivicu oka to može da izgleda moćno i efektno a posebno ako se takav makeup iskoristi za večernji izlazak. U poslednje vreme, nezavisno od godišnjeg doba, ljubičasta dominira i kada je u pitanju šminka za venčanje i ona može da se kombinuje sa većinu boja.
  Ove jeseni, drage moje, vladaju boje koje će vas za tren oka pretvoriti u zavodnicu. Tema ove sezone je svakako ženstvenost i elegancija u kombinaciji sa klasikom. Metalik smokey eyes i crvene usne su za svaku ženu pravi izazov jer takav makeup ističe seksipil i samopouzdanje.
Iskreno, ja jedva čekam jer "crveno je boja ljubavi" :D

3 коментара:

  1. Imam jedno pitanje, da li znaš možda gde ima da se kupi ovako nešto: http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/163118_486685037835_3517090_n.jpg i po kojim cenama?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Znam naravno :) https://www.facebook.com/brandmakeup ovde, i moram priznati da su zaista povoljni... ja sam svoj nabavila iz Nemačke po duplo skupljoj ceni jer nisam znala za ovo...
      poozzzz

      Избриши
  2. Ako zelite da me kontaktirate ne ustrucavajte se . Tu sam zbog i za Vas :)))
    To mozete uraditi putem telefona 060/555~7077 ili na mom facebook profilu https://www.facebook.com/milica.bozic.profesionalno.sminkanje
    maila: bozicmimi@gmail.com
    a radove mozete pogledati na mom sajtu http://makeups.in.rs
    i facebook stranici
    https://www.facebook.com/Profesionalno.sminkanje.by.Milica.Bozic

    ОдговориИзбриши