понедељак, 11. новембар 2013.

Milica Božić Make Up~Jesenji editorijal venčanja 2013.



Savršena venčanica, šminka kao sa naslovnice, frizura koju krasi unikatan detalj, udobne i efektne cipelice, leprašav bidermajer, romantična lokacija za fotografisanje i na kraju fotogarfije koje ostavljaju bez daha. Da, to je sve potrebno da se devojka oseća kao princeza na svom venčanju. O tome smo sve sanjale jos kao devojčice. Da bi se san ostvario potrebno je isplanirati svaki detalj pojedinačno i uklopiti ga u bajku koja će biti jedinstvena, samo naša. Ali, kako uklopiti sve to na jednom mestu? Da bih počela planirati i praviti slike u svojoj glavi bilo potrebno malo mašte, jer mašta može svašta i bez čarobnog štapića. Slike su se nizale u mojoj glavi i ideja se rodila. Kada sam je iznela Tijani Luburi, devojci koja se bavi umetničkom fotografijom, a koju sam šminkala za njeno venčanje, ona ju je sa oduševljenjem prihvatila. Počele smo da planiramo i okupljamo tim ljudi koji će učestvovati u realizaciji našeg prvog editorijala. Jesen nas je inspirisala svojim bojama a darovi majke prirode su nam poslužili za dekoraciju. Svako od nas se potrudio i dao lični pečat priči koja će kroz sjajne fotografije pomoći budućim mladencima u pripremama za venčanje. Na jednom mestu uklopile smo rustiku, glamur, vintage i romantiku. Kada smo savremenom dodali jesenje detalje zaokružili smo našu priču koju jedva čekam da Vam ispričam :).  Blještava energija se poklopila i stvorila sjajnu atmosferu koja je pratila fotografisanje. Svi smo se složili da fotografisanje ne treba da bude uštogljeno, naprotiv, treba da bude opušteno i veselo. Tako su nastale šaljive fotografije iz kojih isijava emocija. Iako smo išli na nekoliko lokacija, celo snimanje je proteklo sa puno pozitivne energije i smeha. Svako od učesnika je radio svoj deo posla da bi se došlo do savršenstva, dok su mladenci zadovoljno pozirali, a fotografi u pauzama hvatali spontane momente. Mnogi od nas su već dugi niz godina na sceni zvanoj venčanje, ali smo svi podjednako bili euforični i svako od nas je doprineo da se ova bajka, naša i vaša, ostvari. Iako svako od nas ima svoj segment mi smo se uklopili savršeno a kao tim za mladence ostvarujemo snove i njihov bitan dan pretvaramo u bajku. 
Projekat su realizovali:
Fotografije: Studio Fotix
Šminka: Milica Bozic Make Up
Frizura: Dragana Dobrilovic
Nakit: Unikatni Nakit Destiny by Irena Milunović
Dekoracija i bidermajeri: Floriama - Cvetni Studio
Dekupaž proizvodi: Jelena Dekupaž
Venčanice: Venčanice DAR
Ženske cipele: Marry Ed
Muška odela: Mladozenjin Kutak Zid II
Modeli: devojke~Aleksandra Ćurguz, Miljana Đurić, Katarina Đurđević i Milica Ćurčić 
muškarci~Slaviša Lubura, Dino Bektašević i Dejan Halaj
Posebno se zahvaljujemo upravi Ade Ciganlije što su nam omogućili da ovaj projekat ostvarimo u tako divnom ambijentu! 
Na početku su usledile pripreme, profesionalno šminkanje i frizure uz koje su se savršeno uklopili aksesoari za kosu i unikatni nakit











 Zatim na red dolazi poziranje u venčanicama Dar i muškim odelima Zid II 






























 






















Devojke su ponosno šetale u udobnim cipelama za venčanje Marry ed  koje se ističu svojim savršenim dizajnom i bojama



















  
Jesenji motivi su idealno poslužili Mariji iz cvetnog studia Floriama a Jelena je svojim dekupaž proizvodima upotpunila dekoraciju















 I za kraj fotografije koje prikazuju kako smo se proveli i koliko nam je bilo zabavno :) Smeh je bio prisutan all time i svi smo se sjajno zabavili i uživali a nadam se da ćete i Vi dok budete gledali naš Jesenji editorial :)





I na kraju želim da se zahvalim svima koji su doprineli da se ova bajka realizuje a posebno svom suprugu što je bio uz mene i rezbario bundeve koje smo nabavili sprecijalno za ovu priliku :)
Sve vas ljubi i pozdravlja vaša Milica :) 

Нема коментара:

Постави коментар