среда, 10. април 2013.

Koja nijansa crvenog karmina izgleda najbolje na vašem licu?

 Crvena je boja ljubavi :))) Savršena za sve prilike, ostavlja bez daha. Crvena će učiniti da se osećate sexy i samouvereno. Već sam pisala o moćnoj crvenoj i kako da vam ruž stoji duže  i uz to je dovoljan samo eyeliner, efekat je WoW :)))  Tajna savršenih crvenih usana je u izboru nijanse koja se najbolje slaže sa vašim tenom i bojom kose.

Žene sa tamnijom bojom kose i tamnijim tenom treba da biraju crvene nijanse koje vuku na pink. Ne zaboravite da je crvena vrlo moćna i jaka boja pa zato ostatak šminke treba da bude umereniji i prirodniji.
 
Cigla crvena
Ova boja karmina je rezervisana za dame sa šarmantnim pegama i bakarnom bojom kose. Ova boja izgleda divno u kombinaciji sa svetlim tenom.

Narandžasto crveni karmin
Ova nijansa bukvalno daje toplinu i odlična je za dame sa svetlom, crvenkastom, kožom jer balansira ten lica. Korišćenje ove nijanse crvene zahteva snežno bele zube, u suprotnom će vam zubi izgledati žučkasto. Ova boja takođe izgleda odlično na latino tipu žena sa zlatnim tenom. 

Pink crvena
Svetlo crveni~roze karmin treba da izbegavaju žene sa crvenom bojom kose i ružičastim tenom. Posebno ne ide uz pege. Pink crvena je rezervisana za brinete jer otvara lice i naglašava kontrast između njihovih usana i tamne boje kose. Ova boja se savršeno slaže uz svaku  frizuru, puštenu kosu, punđu ili pletenicu i ostavlja utisak klase i šarma. 
Tamno crvena~bordo
Vino crveni tonovi pogodni su za dame sa svetlom kožom koja nema ružičasti podton. Ako vam je koža tamna a vi i dalje želite da koristite ove tonove onda se opredelite za metalik nijanse šminke. Uz ovu boju karmina koristite puder koji ima zlatkasti ton, skupite kosu i stavite par blistavih minđuša da bi dobile pravi damski efekat, u suprotnom ova nijansa crvene može izgledati previše tamno ili vulgarno.




KOJA JE VAŠA BOJA? :)))

Нема коментара:

Постави коментар